Loading

str. Predeal, nr. 63, Targu-Mures

0742-466.516

contact@autostopmures.ro

Luni-Vineri: 7:30 - 20:00 Sambata: 8:00 - 14:00

Luni-Vineri: 7:30 - 20:00 Sambata: 8:00 - 14:00
str. Predeal, nr. 63, Targu-Mures

Despre noi

AutoStop Targu-Mures

 
Echipa MobilAuto

Peste 10 ani de reputatie in domeniu

In cei peste 10 ani de existenta, la Vulcanizarea AutoStop s-au desfacut si strans sute de mii de suruburi fara sa se inregistreze vreun incident notabil. Asta pentru ca am pornit la drum constienti de un lucru: fiind cei mai noi, nu ne permitem nicio greseala. Apoi, am facut din siguranta clientilor nostri un crez.

De aceea functionam sub autorizatie RAR, folosim doar aparate si materiale premium, majoritatea angajatilor vulcanizarii au cursuri si diplome in domeniu, sunt frecvent evaluati, nu vindem anvelope second hand si nu efectuăm lucrari asupra unor anvelope care i-ar putea pune pe cei din masina in pericol.

Chiar daca experienta si aptitudinile noastre sunt la cele mai inalte standarde, oferim garantie pentru fiecare lucrare efectuata. Astfel ne asiguram ca veti fi acoperit pana si in cazul celor mai mici greseli.

In birou

Ne tratam clientii asa cum am vrea noi sa fim tratati.

Florin - MobilAuto
Florin
Coordonator primire clienti
Florin s-a alaturat echipei AutoStop in 2019, dupa o experienta relevanta in domeniu. A lucrat cu toate tipurile de vehicule, in diverse domenii, de la vanzare de piese auto pana la coordonarea echipelor in constructii.
Dragos - MobilAuto
Dragos
Relatii Clienti
Dragos vine direct din atelier, dupa ani de zile in care s-a specializat si a trecut prin toate situatiile care apar in aceasta meserie. Asta il face persoana potrivita pentru a va oferi sfaturi relevante.

In atelier

Specialistii nostri la AutoStop – Targu-Mures

Probleme cu rotile? Te ajutam noi

Vulcanizarea AutoStop este specializata in repararea anvelopelor si jantelor pentru toate tipurile de vehicule. Ne putem dovedi priceperea la atelier, dar si oriunde in judetul Mures cu ajutorul vulcanizarii mobile.

0742-466.516

Programare Orientare pe harta
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]